och en djup suck och allting rullar vidare

Trodde att år 2009 skulle börja bättre.
Men tron och sanningen behöver ju inte alltid stämma överens.
Är sjuk, feber och flunssa är bara förnamnet.
Förfärligt vad jag låter negativ, får man tycka synd om sig själv ibland? Eller ska man bara tänka "kämpa-glöd" och göra sitt bästa hela tiden? En liten, liten timeout skadar väl inte när det gäller det? Så kan man fortsätta andas kämpeglöd sen eller? Kommer ligga lite lågt, kan förklara någongång. Till mina närmaste vänner.

Väntar på sverige-vistelsen vecka 8.

Well, ta hand om er. 

2009 and here she comes

Well, här var det ett nytt år och alla tidigare inlägg raderades från arkivet. Kändes som att min själ fick litet andrum och dansade samba. Fy vilken dålig humor jag har. Allvarligt.

Igår var det Nyår och det firades med ett par vänner hos Vigge. Speciellt nyår, men väldigt mysigt. Tyvärr led jag av mina "kvinnodagar" och magvärk och humörsvängingar till max. Förlåt, men jag kan inte hjälpa det. Idag fortsätter den karusellen och jag får nu bara gå på panacod 5 dagar till.

Befinner mig inte i mina bästa dagar, men allting är sakta men säkert påväg uppåt. Hoppas på ett bättre år för oss alla, och att vi kommer få uppleva mycket fina stunder i de lite mörkare tiderna.

Jag är som en ... jag vet inte vad. Jag var jätteglad för någon timme sedan, nu är jag på bristningsstunden och vill gräva ner hela mig. Om en timme kanske jag får ett utbrott eller så gapskrattar jag på min egen bekostnad. Förbannade mens. Morbror är här och det är roligt. Kusiner for i morse och det är tråkigt, jag och Tofi hann fotonörda litet iallafall.

Sammandragning av 2008: (bara för att minnas de litet bättre stunderna)

Januari: Började arbeta i mataffär, något kvarter ifrån mig. Oerhört bra erfarenhet!
Februari: Åkte till Sverige en vecka med familjen. Ramlösa och rikssvenska tackar man inte nej till. Och inte tackar man nej till att slippa min hemstad heller.
Mars: Strul, strul, strul i slutet av månaden. Vårklockorna klämtade dock lite, och jag tog upp gymmandet igen.
April: Förfärlig månad för övrigt. Gick ner i arbetstid i slutet av månaden och kände mig tillräckligt trasig framöver. Plus för firandet av Vigges födelsedag! Mat, vänner och dryck. Nice. Vappen hos John många tummar upp!
Maj: Firade kompisars skolavslutning hos Vigge, skål för sommaren! Första majkäk hos Vigge med Sara, Vigge och Jenny. Chips och rester. Haha.
Juni: Inträdesprov. Inga andra kommentarer, hemsk månad.. Fortsätter med städjobbet.
Juli: Kaos. Kaos. Kaos. Reste till Usa i sltuet av månaden, toppen, toppen, toppen i slutändan. Med tanke på omständigheter och annat skit.
Augusti: Firar födelsedag i Orlando med kameran i högsta hugg. Köper systemkamera. Varmt, varmt varmt. Och annat mindre bra. Aaah, börjar skola också, Nytt, nytt, nytt.
September: Inga kommentarer. Höstmarknaden var mysig. Fotafotafota.
Oktober: Inga kommentarer. Överanalyserar allting. Fest hos Leona var nice.
November: Reser till Danmark för ett par dagar. Allt för att slippa denna lilla stad. (Nej ush vad jag är negativ.) Mgp-nordic. Allt som vanligt annars!
December: Mycket fika med vännerna, mycket julklappshandel, fira jul, fira nyår. Speciell månad!

Tack och hejdå 2008, kom aldrig tillbaka.

Välkommen 2009, vi kommer komma bra överens tror jag. Så länge solen skiner, dör ej hoppet.

Och sååååååååå mycket har hänt att jag inte tänker ens räkna upp 1 procent av allting, haha.

Kramkram, Jiggy (pms-hälsningar, haha)             


LÄÄÄÄNGTAR TILL VECKA 8


Nu tjejer kör vi, inget får komma i vägen för oss. Kommer något ivägen skyfflar vi undan det. Gott nytt år! =)

RSS 2.0